Tordenskjoldsgade 37 / Otte Ruds Gade 31

 

Præsentation af ejendommen og ejendomsbeskrivelse

IMG_6461Ejendommen ligger på hjørnet af Tordenskjoldsgade og Otte Ruds gade. Den består således af to opgange – Tordenskjoldsgade 37 og Otte Ruds Gade 31. I Tordenskjoldsgade 37 er der 8 boliglejemål på 97-102 kvm (en enkelt øverst er 70kvm.)

Der er 3 erhvevslejemål (tandlæge, farvehandler og ejendomsmægler). Vi vil desuden etablere yderligere en lejlighed på 80-90 kvm. på det gamle tørloft. I Otte Ruds gade 31 er der 10 boliglejemål (8 på 62 kvm og de to øverste på henholdsvis 39 og 45 kvm). Desuden strækker Danboligs lejemål sig også ind over hele stueetagen i Otte Ruds gade.

Ejendommen er i overordentlig god stand både inde og ude. Således er der indenfor de senere år skiftet både tag og vinduer ligesom facaden på Otte Ruds gade er omfuget. Indvendig er alle lejlighederne på nær en enkelt blevet renoveret. Endelig er både baggård og kælder også blevet fuldstændig sat i stand. På trods af dette er der godt 1.1 mill. på ejendommens konti til udvendig vedligeholdelse (§18 og §18B).

Ejendommens placering og lejlighedernes stand og størrelse taget i betragtning er risikoen for tomgang i lejemålene meget begrænset. Vi anser også erhvervslejemålene som sikre i forhold til udlejning, men man kan formentlig med fordel konvertere en del af dem til bolig, hvis de skulle blive ledige. Alle boliglejemålene er udlejet til lav husleje. Der er således på sigt et stort potentiale i ejendommen. Læs flere detaljer i ”Ejendomsbeskrivelsen”, ved at klikke på nedenstående link

Ejendomsbeskrivelse_Tordenskjoldsgade / Otte Ruds Gade 31

 

Bydelen Trøjborg

Trøjborg er en meget populær bydel i Aarhus, der 2 km fra den indre by i Aarhus N. Bydelen ligger tæt på Universitetet, Seminariet, Aarhus Kommunehospital samt skoven (Riis Skov) og bugten. Bydelen består af en række gader, der typisk er opkaldt efter tidligere danske søhelte.

uni

Bydelen er afgrænset af Dronning Margrethesvej, Trøjborgvej og Nordre Ringgade, området beliggende tæt ved Riis Skov og Århus Bugt. Bydelen er et tidligere arbejderkvarter, men i dag er det et fashionabelt sted med mange kunstnere, arkitekter og studerende.

Tordenskjoldsgade-på-Trøjborg

27095119

Den Permanente, offentlig badeanstalt med omklædningsrum, sandstrand og livreddere.
denpermanente