Skolebakken 7, 8000 Aarhus C


IMG_3871
Aarhus C – fantastisk beliggenhed midt i byen ved vandet – liebhaverejendom i centrum af den nye Domkirkeakse med udsigt til havnen, Aarhusbugten og Mols

Ejendommen er en arkitektonisk perle, tegnet af Axel Høgh Hansen, en af de store gamle Aarhus arkitekter fra 1900-tallet. Beliggenheden er i hjertet af Aarhus, lige ved Aarhus Domkirke, Aarhus Teater, byens centrale torve og latinerkvarteret.

Ejendommen består af 12 lejemål, hvoraf 2 er erhvervslejemål. De to lejligheder på 1. sal er en blanding af lejeboliger og erhvervslejemål.
Lejlighederne er mellem 140 – 196 kvm store, og er smukke gamle herskabslejligheder med stuklofter og originale trægulve. Der er messarin (overdækket altan) til hvert lejemål og en storslået udsigt over havnen, Aarhusbugten og Mols. Fra baggården er der fra 1. sal udsigt over byens tage, domkirken og latinerkvarteret. Endvidere vil der være mulighed for at etablere vestevendte altaner på bagfacaden, hvor der er eftermiddags- og aftenssol.

Ejendomsbeskrivelse Skolebakken 7

Ejendommen ligger  i hjertet af Aarhus, ved Domkirken, Aarhus Teater og alle de centrale pladser ind mod centrum. Mod øst ligger ejendommen lige ud til den nye havnefront, midt imellem Urban Mediaspace og Navitas. Havnefronten vil summe af aktiviteter, der vil være mindre kanaler til kajakker og robåde, og ved honnørkajen vil der anløbe større skibe. Urban Mediaspace bliver det nye hovedbibliotek og borgerservice fra 2015, og Navitas skal huse Ingeniørskolen, Maskinmesterskolen og en forskerpark.

Hele området vil summe af liv fra studerende og besøgende der har nem adgang via letbanen – en moderne sporvogn. Letbanen forbinder de bynære havnearealer med banegården, Skejby og er forbundet med Odder- og Grenaabanen.
Læs mere om De Bynære Havnearealer

domkirkeaksen_1 copy

Ind mod byen, lige rundt om hjørnet ligger Domkirken, Aarhus Teater, Bispetorv og Storetorv. Det er det absolutte centrum af Aarhus, fra Storetorv starter gågaden og latinerkvarteret og strøget hen mod Immervad og åen.

domkirke

IMG_6892-Aarhus-Teater-web

Haute-Friture-i-Latinerkvarteret